Λυκούδης: Δεν προτίθεμαι να πάω σε άλλο κόμμα - iefimerida.gr

Λυκούδης: Δεν προτίθεμαι να πάω σε άλλο κόμμα

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «Πρακτορείο 104,9 FM» παραχώρησε συνέντευξη ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μετακίνησής του σε άλλο κόμμα.

Ο Σπύρος Λυκούδης απέκλεισε το ενδεχόμενο μετακίνησής του και μάλιστα τόνισε πως θα παλέψει για τη συγκρότηση του μεσαίου χώρου της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

«Δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να μετακινηθώ σε κάποιο άλλο κόμμα και να πάω αλλού. Εγώ θα παλέψω για τη συγκρότηση του μεσαίου χώρου, της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης» τόνισε ο κ. Λυκούδης και πρόσθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος της Αριστεράς και όταν στοχεύω σε κάτι, εμμένω σ’ αυτό. Αν δεν το πετύχω, το πιθανότερο είναι ότι θα μείνω με τα άγχη μου ή με τις αγάπες μου τις πολιτικές, την Αριστερά, που αγάπησα. Δεν είναι ανάγκη να πάω κάπου. Υπάρχει και το σπίτι μου», τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λυκούδης ποτάμι συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ