Αποδοκίμασαν τον Άδωνι οι σπουδαστές εμποροπλοίαρχοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποδοκίμασαν τον Άδωνι οι σπουδαστές εμποροπλοίαρχοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άδοξη κατάληξη είχε η επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας Άδωνι Γεωργιάδη στο δήμο Θερμαϊκού και τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού όπου αρκετοί συγκεντρωμένοι σπουδαστές τον αποδοκίμασαν και δεν τον άφησαν να μιλήσει.

Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας, στη Νέα Μηχανιώνα, με τον δήμαρχο Θερμαϊκού Γιάννη Αλεξανδρή να του θέτει επιτακτικά το ζήτημα της άμεσης αποκατάστασης των κτιρίων της Ακαδημίας ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στις σχολές τους οι σπουδαστές της ΑΕΝ, οι οποίοι σήμερα είναι διασκορπισμένοι σε διάφορα κτίρια.

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο αρκετοί σπουδαστές της ΑΕΝ οι οποίοι με πανό και συνθήματα αποδοκίμασαν την κυβέρνηση αλλά και τον υφυπουργό Ναυτιλίας, τον οποίο δεν άφησαν να μιλήσει ακόμη παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το ζήτησε επανειλημμένα.

Ο κ. Γεωργιάδης υποσχέθηκε ολοκλήρωση των επισκευών στο εργαστήριο της Ακαδημίας μέχρι τον Μάρτιο αλλά αυτό δεν πτόησε τους διαμαρτυρόμενους που συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα μέχρι που αποχώρησε...

Πηγή: star gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ