1,5 εκατ. ευρώ κόστιζαν τα φάρμακα που έκλεψαν από τις αποθήκες του ΕΟΠΥΥ - iefimerida.gr

1,5 εκατ. ευρώ κόστιζαν τα φάρμακα που έκλεψαν από τις αποθήκες του ΕΟΠΥΥ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά λειτουργεί το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Ρέντη, στην οδό Πειραιώς 167, μετά την αναγκαστική ολιγόωρη διακοπή, εξαιτίας της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της Τρίτης, 18 Οκτωβρίου.

Τα φαρμακευτικά σκευάσματα που εκλάπησαν αφορούν διάφορες κατηγορίες παθήσεων, όπως Νεφρικής Ανεπάρκειας (ερυθροποιητίνες), Ρευματοειδούς Αρθρίτιδας, Κυστικής Ίνωσης, Μεσογειακής Αναιμίας (φάρμακα αποσιδήρωσης), Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, Νεοπλασιών και είναι αξίας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ κατέγραψε τις απώλειες φαρμάκων και τις ζημίες που υπέστη ο χώρος του φαρμακείου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΠΥΥ, το φαρμακείο συνεχίζει απρόσκοπτα τον ομαλό εφοδιασμό των περιφερειακών διευθύνσεων του Οργανισμού και καλύπτει πλήρως τις υπάρχουσες θεραπευτικές ανάγκες των δικαιούχων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποθήκες φαρμακείο κλοπή ΕΟΠΥΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ