Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ – Απέναντι στην Κάραμπαχ στο Αζερμπαϊτζάν - iefimerida.gr

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ – Απέναντι στην Κάραμπαχ στο Αζερμπαϊτζάν

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νίκη σημαίνει πρόκριση και στον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα για να κλείσουν τις εκκρεμότητες του ομίλου. Η 3η αγωνιστική του Europa League τον βρίσκει στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στην Κάραμπαχ (20:00, OTE Sport 2).

Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς με ανατροπή, ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι μαζί με την Φιορεντίνα στον όμιλο.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς, θέλει τη νίκη, η οποία θα πετύχει διπλό στόχο. Θα φέρει τον Δικέφαλο του βορρά πιο κοντά στην πρόκριση και παράλληλα θα σβήσει τα όνειρα της Κάραμπαχ για διάκριση.

Αν μάλιστα στο άλλο ματς του ομίλου, η Φιορεντίνα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί, τότε η πρόκριση μπορεί να έρθει και από απόψε το βράδυ κατά 99%.

Ο Ιβιτς αναμένεται να ξεκινήσει τον Περέιρα αντί του Στέφανου Αθανασιάδη στην επίθεση ενώ εκτός μάχης παραμένει λόγω τραυματισμού ο Τζαβέλλας.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γλύκος, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Κίτσιου ενώ οι Τσίμιροτ και Χαρίσης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών μέσων.

Ο Μπίσεσβαρ θα έχει και πάλι το ρόλο του οργανωτή με τους Ροντρίγκες και Τζάλμα Κάμπος στις πτέρυγες.

Η βαθμολογία του ομίλου

Δύσκολη αποστολή για ΠΑΟΚ – Απέναντι στην Κάραμπαχ στο Αζερμπαϊτζάν | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ καραμπαχ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ