Κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης ο Παναθηναϊκός - Μόνο η νίκη τον κρατά ζωντανό - iefimerida.gr

Κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης ο Παναθηναϊκός - Μόνο η νίκη τον κρατά ζωντανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον όμιλο του Europa League, o Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών. Αντιμετωπίζει τη Σταντάρ στη Λιέγη (20:00, OTE Sport 4) και αναζητεί μονάχα τη νίκη.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα μπορεί να σημάνει και αποκλεισμό. Ο Αντρέα Στραματσόνι το γνωρίζει και για το λόγο αυτό, οι τελευταίες ομιλίες του προς τους παίκτες κινήθηκαν σε ανάλογους τόνους. Ο Ιταλός ωστόσο δεν προετοιμάστηκε για τον τόσο κρίσιμο αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μάρκους Μπεργκ ταλαιπωρείται από ίωση και για το λόγο αυτό προφυλάχθηκε από την τελευταία προπόνηση επί βελγικού εδάφους ενώ πρόβλημα γαστρεντερίτιδας αντιμετωπίζει ο Κουτρουμπής, με την συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος ηττήθηκε από την Ξάνθη εντός έδρας, αναμένεται να παραταχθεί με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, τους Κουτρουμπή, Σαμπά και Μολέντο τριπλέτα στην άμυνα ενώ οι Κουλιμπαλί και Χουλτ θα είναι οι δύο ακραίοι φουλ-μπακ.

Στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Λεντέσμα, Ζέκα και Βιγιαφάνες, με τον Εμποκού πίσω από τον Μπεργκ εκτός και αν προτιμηθεί ο Ιμπάρμπο.

Αυτή θα είναι η 5η αναμέτρηση των δύο ομάδων, με την Σταντάρ Λιέγης να μετράε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πολ Εμποκού, υπήρξε παίκτης των Βέλγων για μια τετραετία, από το 2011 έως το 2015.

Η βαθμολογία του ομίλου

Κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης ο Παναθηναϊκός - Μόνο η νίκη τον κρατά ζωντανό | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ