Η Καρντάσιαν χτίζει «δωμάτιο πανικού» 100.000 δολαρίων στην έπαυλή της στο Λος Αντζελες - iefimerida.gr

Η Καρντάσιαν χτίζει «δωμάτιο πανικού» 100.000 δολαρίων στην έπαυλή της στο Λος Αντζελες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε μέτρο, προκειμένου να αισθάνεται ασφαλής, παίρνει η Κιμ Καρντάσιαν, μετά από τη ληστεία στο Παρίσι, όταν οι δράστες την απείλησαν με όπλο.

Η έπαυλη της, αξίας 20 εκατ. δολαρίων, στο Λος Αντζελες βρίσκεται σε φρουρούμενη κοινότητα. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Ετσι, χτίζει «δωμάτιο πανικού», έχει προσλάβει ασφάλεια του επιπέδου κυβερνητικών αξιωματούχων σε εμπόλεμες ζώνες, ενώ η θεραπεύτριά της είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη, ανέφερε πηγή του InTouchWeekly.

Το «δωμάτιο πανικού» θα περιλαμβάνει έναν μεγάλο χώρο, μπάνιο και κάμερες. «Θα κατασκευαστεί έτσι ώστε να αντέχει μεγάλη φωτιά αλλά και σεισμό 7 Ρίχτερ», ανέφερε η πηγή και η κατασκευή του θα ξεκινήσει άμεσα και θα στοιχίσει έως και 100.000 δολάρια. Επιπλέον, η ασφάλεια θα προστατεύει την ίδια, αλλά και τα παιδιά της βέβαια, μέρα και νύχτα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Καρντάσιαν είναι σε χειρότερη κατάσταση από ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, μετά από τη ληστεία. «Παθαίνει κρίσεις πανικού και αρνείται να μείνει μόνη της. Θυμάται τι συνέβη και έχει εφιάλτες. Είναι ένα ράκος και ιδιαίτερα τη νύχτα», ανέφερε.

Φωτογραφία: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν δωμάτιο πανικού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ