Παραιτήθηκε από το δελτίο καιρού, το έριξε στη γιόγκα και βρήκε το επάγγελμα της ζωής της [εικόνες] - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε από το δελτίο καιρού, το έριξε στη γιόγκα και βρήκε το επάγγελμα της ζωής της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάνεις τη δουλειά των ονείρων σου. Γίνεσαι γνωστή σε όλη τη χώρα. Ξαφνικά τα παρατάς και κάνεις στροφή στην προσωπική ζωή και από το πουθενά συνεργάζεσαι με τον Αλεξάντερ Γουάνγκ. Δεν είναι παραμύθι αλλά πραγματικότητα. Την έζησε, τη ζει και θα τη ζει, η Ντανιέλε Μπόουερν.

Το SkyNews συγκαταλέγεται στα πέντε κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, οπότε το να παρουσιάζεις καθημερινά το δελτίο καιρού και να έχεις την αποκλειστικότητα στον συγκεκριμένο τομέα, δεν είναι και ό,τι πιο απλό.

Η Ντανιέλα Μπόουερν, το έζησε και για δύο χρόνια αποτέλεσε το νούμερο ένα πρόσωπο της τηλεόρασης της Αυστραλίας. Το κορίτσι του καιρού, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Οι δύσκολες συνθήκες εργασίας, το πρωινό ξύπνημα κάθε μέρα στις 03:15 τα ξημερώματα και η έλλειψη προσωπικής ζωής λόγω των εξαντλητικών ωραρίων για δύο χρόνια, ήταν αυτά που την οδήγησαν στην παραίτηση, η οποία ξάφνιασε τους πάντες. Δεν παραιτήθηκε μόνο από το κανάλι αλλά θέλησε να αφήσει πίσω της μια και καλή το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Παραιτήθηκε από το δελτίο καιρού, το έριξε στη γιόγκα και βρήκε το επάγγελμα της ζωής της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ηταν ενδιαφέρον αυτό που έγινε. Το να γίνω παρουσιάστρια το ήθελα από μικρή. Πίστευα ότι είχα εκπληρώσει το όνειρό μου αλλά μου πήρε λίγο καιρό για να καταλάβω ότι τα ωράρια αυτά μου έκαναν κακό», δήλωσε αρχικά η 28χρονη.

«Θυμάμαι ότι η εξάντληση ήταν το νούμερο ένα κάθε μέρα. Το ξυπνητήρι δεν χτυπούσε ποτέ μετά τις 03:30. Ξέσπαγα σε κλάματα λόγω της κούρασης. Αν και αρχικά νόμιζα ότι δεν ήταν πρόβλημα να θυσιάζω την προσωπική μου ζωή, τελικά έκανα λάθος» παραδέχθηκε στη συνέχεια.

Η Μπόουερν παραιτήθηκε από τη θέση της και άρχισε να απολαμβάνει τη ζωή της κάνοντας Yoga και πολλά από τα χόμπι που της είχαν λείψει.

Παραιτήθηκε από το δελτίο καιρού, το έριξε στη γιόγκα και βρήκε το επάγγελμα της ζωής της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Μια μέρα πήγα σε μια γκαλερί και μου κέντρισαν το ενδιαφέρον οι δημιουργίες με χρώμα και νερό. Αυτό ήταν. Από τη μία είχα τη Yoga, όπου βρισκόμουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο και από την άλλη ένα νέο ενδιαφέρον», τόνισε η 28χρονη, η οποία άρχισε να δημιουργεί φιλικά προς το περιβάλλον χαλάκια για Yoga, στα οποία έδινε διάφορους χρωματισμούς η ίδια.

Παραιτήθηκε από το δελτίο καιρού, το έριξε στη γιόγκα και βρήκε το επάγγελμα της ζωής της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αφού περοιμάστηκε για μερικούς μήνες, κατάφερε τον περασμένο Απρίλιο να ιδρύσει την εταιρεία της και μετά την παρουσία της σε μια έκθεση Yoga, έφτασε σε σημείο να μην προλαβαίνει τις παραγγελίες.

Παραιτήθηκε από το δελτίο καιρού, το έριξε στη γιόγκα και βρήκε το επάγγελμα της ζωής της [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν στα χέρια της έφτασε πρόταση του διάσημου σχεδιαστή Αλεξάντερ Γουάνγκ, ο οποίος ήθελε τα προϊόντα της Μπόουερν για την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι...

Παραιτήθηκε από το δελτίο καιρού, το έριξε στη γιόγκα και βρήκε το επάγγελμα της ζωής της [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ yoga Αυστραλία τηλεοπτικός σταθμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ