Το συγκινητικό μήνυμα του Τάισον Γκέι για τη δολοφονία της κόρης του: Σταματήστε τη βία - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Τάισον Γκέι για τη δολοφονία της κόρης του: Σταματήστε τη βία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο Λέξινγκτον του Κεντάκι για να τιμήσουν τη μνήμη της 15χρονης κόρης του Τάισον Γκέι.

Η Τρίνιτι, σπρίντερ και εκείνη όπως και ο πατέρας της, τραυματίστηκε θανάσιμα σε ανταλλαγή πυροβολισμών, σε πάρκινγκ εστιατορίου όπου ήταν με φίλους της.

«Θέλω να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, να προστατεύετε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα ήθελε η Τρίνιτι... Η ζωή δεν είναι ένα αστείο», είπε ο Γκέι, προσπαθώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, στην τελετή που έγινε στο στάδιο του στίβου στο σχολείο της κόρης του. Εκεί όπου εκείνη είχε αφήσει υποσχέσεις ως σπρίντερ, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της, ο οποίος είναι ο δεύτερος ταχύτερος άνθρωπος όλων των εποχών στα 100 μέτρα.

Ο 34χρονος, που έχει αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής σε 100 μ., 200 μ. και 4Χ100 μ. το 2007, δήλωσε ότι έχει μουδιάσει από το κλάμα, θρηνώντας τον θάνατο της κόρης του. Ακόμη, κάλεσε την κοινότητα να σταματήσει την ανοησία και τη βία.

«Θέλω απλά οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς και να καταλάβουν ότι όλοι έχουμε μία ζωή. Ολοι έχουμε όνειρα και είναι καθήκον μας μαζί να προστεύουμε ο ένας τον άλλον», είπε ακόμη ο Αμερικανός σπρίντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάισον Γκέι Τρίνιτι Γκέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ