Δείτε τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα που έπεσε στο Χελμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Δείτε τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα που έπεσε στο Χελμό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άμορφη μάζα έχουν γίνει τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα που κατέπεσε την Κυριακή στην ορεινή Αχαΐα, σκοτώνοντας και τους δύο επιβαίνοντες.

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το tempo24.gr διακρίνεται μόνο το ουραίο τμήμα του αεροσκάφους.

Οι σοροί του 32χρονου Σωτήρη Αντωνόπουλου και του συνεπιβάτη του – η ταυτότητα του οποίου παραμένη άγνωστη - μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο προκειμένου να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα, με τα αποτελέσματα να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αυτό, όμως που είναι βέβαιο και αναφέρουν πηγές, είναι πως η αναγνώριση των πτωμάτων ήταν αδύνατη καθώς έχουν απανθρακωθεί από την φωτιά που ξέσπασε στο αεροσκάφος, κατά πάσα πιθανότητα, με την πτώση του στο έδαφος.

Έτσι μόνο μέσω της εξέτασης DNA που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες 10 ημέρες, θα μπορέσει να γίνει η αναγνώριση.

Ο δεύτερος επιβαίνοντας που βρήκε τραγικό θάνατο είναι ένας 50χρονος άνδρας από την περιοχή του Ξυλοκάστρου, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Η οικογένεια του άνδρα επιθυμεί να παραμείνουν κρυφά τα στοιχεία της ταυτότητάς του και γι' αυτό δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα που έπεσε στο Χελμό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Δείτε τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα που έπεσε στο Χελμό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Δείτε τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα που έπεσε στο Χελμό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Δείτε τα συντρίμμια του μοιραίου Τσέσνα που έπεσε στο Χελμό [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος Τσέσνα συντριβή Αχαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ