Το Ποτάμι καταγγέλλει πιέσεις και εξαγορές στελεχών -Με αφορμή τον Φωτήλα που πρότεινε συνεργασία με ΝΔ - iefimerida.gr

Το Ποτάμι καταγγέλλει πιέσεις και εξαγορές στελεχών -Με αφορμή τον Φωτήλα που πρότεινε συνεργασία με ΝΔ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για υποσχέσεις, πιέσεις και εξαγορές στελεχών του κόμματος κάνει λόγο το Ποτάμι σχολιάζοντας την πρόταση του βουλευτή του Ιάσωνα Φωτήλα ο οποίος πρότεινε συνεργασία με την ΝΔ.

«Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε στο 2016. Οι υποσχέσεις, οι εξαγορές και όλες αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές, τους εκθέτουν και δεν θα γίνουν ανεκτές από την κοινωνία» δήλωσε ο Παντελής Αβραμίδης γραμματέας Οργανωτικού Έργου στο Ποτάμι

Τόνισε δε ότι «είναι γνωστές οι πιέσεις στελεχών των «παλαιών κομμάτων» προς περιφερειακά αλλά και κεντρικά στελέχη του Κινήματος μας» και κατέληξε λέγοντας: «Τις αντιμετωπίζουμε με ανεκτικότητα».

Τι δήλωσε ο Φωτήλας

Νωρίτερα, ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσων Φωτήλας, πρότεινε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι το κόμμα του δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτόνομη πολιτική δράση.

Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Φωτήλας είπε: «Εγώ είμαι ανοικτός σε μια τέτοια προοπτική, με δεδομένη την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη». Ωστόσο, διέψευσε ότι ήδη υπάρχει συμφωνία δική του για ένταξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφερε ο κ. Φωτήλας, τις απόψεις του τις έχει εκφράσει εδώ και καιρό στον Σταύρο Θεοδωράκη και έχει στείλει και σχετική επιστολή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ