Παρέμβαση Παρασκευόπουλου για δημοσιεύματα που εμπλέκουν μέλος του ΣτΕ σε «ροζ σκάνδαλο» - iefimerida.gr

Παρέμβαση Παρασκευόπουλου για δημοσιεύματα που εμπλέκουν μέλος του ΣτΕ σε «ροζ σκάνδαλο»

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης προκάλεσαν δημοσιεύματα του Τύπου που θέλουν ανώτατο δικαστικό λειτουργό, ο οποίος συμμετέχει στην διάσκεψη για τις τηλεοπτικές άδειες, να έχει βοηθήσει νεαρή νομικό να επιτύχει σε διαγωνισμό του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο κ. Παρασκευόπουλος ξεκαθαρίζει ότι έχει προβεί σε ό,τι προβλέπει ο νόμος για την διελεύκανση της υπόθεσης, ωστόσο καλεί εκείνους που επιχειρούν να χειραγωγήσουν την δικαιοσύνη, να σταματήσουν.

«Ως Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχω ήδη προβεί, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, σε ενέργειες που οδηγούν στη διερεύνηση των ενδεχόμενων παράνομων πράξεων που αφορούν τη δικαιοσύνη.

Σεβόμενος την επιταγή της μυστικότητας των ερευνών και το τεκμήριο της αθωότητας, δε θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, καλώ όλους όσοι με δηλώσεις, αποκαλύψεις και λοιπές παρεμβάσεις επιχειρούν να επηρεάσουν το έργο της απονομής της δικαιοσύνης, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ