Κάνει πίσω η ΝΔ στο «εκλογές μέχρι να είμαστε αυτοδύναμοι» - iefimerida.gr

Κάνει πίσω η ΝΔ στο «εκλογές μέχρι να είμαστε αυτοδύναμοι»

Νέα Δημοκρατία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βήματα πίσω από την γραμμή των επαναληπτικών εκλογών μέχρι την επίτευξη της αυτοδυναμίας φαίνεται πως κάνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανοίγοντας τον δρόμο σε κυβερνήσεις συνεργασίας (με τον ΛΑΟΣ;) αμέσως μετά τις κάλπες.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στην Συγγρού είναι και οι δηλώσεις στελεχών που βρίσκονται κοντά στον κ. Σαμαρά, όπως ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ο οποίος μιλώντας στον Real fm ανέφερε ότι «στόχος είναι η αυτοδυναμία αλλά η ΝΔ είναι κόμμα ευθύνης και πάντα βάζει το εθνικό όφελος πάνω από οτιδήποτε».

Ένα βήμα παραπάνω κάνουν τα στελέχη που ανήκουν στην λεγόμενη ομάδα των «5» όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στις εκλογές θα εκφραστούν οι πολίτες για το ποια κόμματα και με ποιο αριθμό βουλευτών θα βρίσκονται στη Βουλή κι εκείνο το βράδυ θα κριθεί η δυνατότητα σχηματισμού της οποιασδήποτε κυβέρνησης».

Ανοικτό το ενδεχόμενοι μετεκλογικής συνεργασίας με την ΝΔ αφήνει στις δημόσιες τοποθετήσεις του και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος προέβλεψε ότι σε δύο μήνες θα γίνει αντιπρόεδρος αλλά δεν διευκρίνισε αν αυτό θα γίνει σε κυβέρνηση.

Πάντως στη ΝΔ βρίσκεται σε τελικό στάδιο και η κατάρτιση των συνδυασμών των υποψήφιων βουλευτών και γι αυτό ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε μήνυμα χθες στους πρώην και νυν βουλευτές που έχουν κάνει προσφυγή για αναδρομικά, ότι αν επιμείνουν δεν θα έχουν θέση στις λίστες του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ