Θρήνος για παγκόσμιο πρωταθλητή του στίβου -Σκότωσαν την 15χρονη κόρη του σε εστιατόριο - iefimerida.gr

Θρήνος για παγκόσμιο πρωταθλητή του στίβου -Σκότωσαν την 15χρονη κόρη του σε εστιατόριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον εφιάλτη κάθε γονιού ζει ο Τάισον Γκέι, καθώς η μόλις 15 ετών κόρη του, Τρίνιτι, έπεσε νεκρή, από πυροβολισμούς σε εστιατόριο του Λέξιγκτον, στο Κεντάκι.

Το νεαρό κορίτσι βρέθηκε σε διασταυρούμενα πυρά, μεταξύ των επιβαινόντων δύο οχημάτων και μία σφαίρα την βρήκε στον λαιμό, με το τραύμα να είναι μοιραίο. Τρεις άνδρες συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον θάνατό της.

Η Τέιλορ Μίντλετον, φίλη της Τρίνιτι Γκέι, ήταν μαζί της την ώρα που ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, στο πάρκινγκ του εστιατορίου. Οπως δήλωσε, είδε ότι είχε τραυματιστεί από σφαίρα η φίλη της, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μόλις σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, μαζί με άλλους φίλους της έβαλαν το άτυχο κορίτσι σε ένα αυτοκίνητο και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου όμως υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο Τάισον Γκέι είναι ο δεύτερος ταχύτερος άνθρωπος όλων των εποχών στα 100 μ., πίσω από τον Γιουσέιν Μπολτ. Πριν εμφανιστεί ο Τζαμαϊκανός, κυριαρχούσε στα σπριντ, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2007, σε 100 μ., 200 μ. και 4Χ100 μέτρα. Ομως, το 2013 βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένες ουσίες.

Η 15χρονη κόρη του επίσης είχε ακολουθήσει τα βήματά του στον στίβο και θεωρούνταν ιδιαίτερα ταλαντούχα σπρίντερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τάισον Γκέι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ