Αγριο επεισόδιο Ράσελ Κρόου με γνωστή ράπερ -Την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε έξω από δωμάτιο - iefimerida.gr

Αγριο επεισόδιο Ράσελ Κρόου με γνωστή ράπερ -Την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε έξω από δωμάτιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα του Ράσελ Κρόου δηλώνει η ράπερ Αζέλια Μπανκς, η οποία ισχυρίζεται πως ο ηθοποιός την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε έξω από πριβέ πάρτι στη σουίτα του σε ξενοδοχείο.

Η ράπερ μέσω ποστ της στο Facebook υποστήριξε πως ο Ράσελ Κρόου την αποκάλεσε «νέγρα», την έπιασε από τον λαιμό και την πέταξε έξω από το δωμάτιο. Η ανάρτησή της μετά από λίγη ώρα διαγράφηκε, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στα κουτσομπολίστικα μέσα θέλουν την ιστορία διαφορετική.

Η ράπερ δεν ήταν καλεσμένη του ηθοποιού, αλλά συνοδός του ράπερ RZA. Σύμφωνα με το TMZ, που επικαλείται μαρτυρίες καλεσμένων, η ένταση δημιουργήθηκε όταν η Μπανκς άρχισε να σχολιάζει με χλευαστικό τρόπο τις μουσικές επιλογές.

«Bαρετοί λευκοί άνθρωποι...», φέρεται να είπε κάποια στιγμή, με μια καλεσμένη να αντιδρά και να της λέει να σταματήσει να μιλάει. Η ράπερ δεν δέχθηκε την παρατήρηση και άρχισε να βρίζει τον Ράσελ Κρόου αλλά και την καλεσμένη.

«Θα σας άρεσε να σπάσω το ποτήρι μου και με το γυαλί να κόψω τα λαρύγγια σας και να χυθεί παντού το αίμα σας;», είπε η Μπανκς και συνέχισε βρίζοντας.

Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού μάρτυρες αναφέρουν πως ο Κρόου ήταν ψύχραιμος. Το ποτήρι, όμως, ξεχείλισε, όταν η ράπερ πήρε το ποτήρι της και άρχισε να το κουνάει προς το μέρος του. Τότε την άρπαξε με τα δυο του χέρια και την πέταξε έξω από το δωμάτιο. Επειτα, κάλεσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Τουλάχιστον τέσσερις από τους παρευρισκομένους επιβεβαιώνουν αυτή την εκδοχή. Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Σε αναρτήσεις, τις οποίες έσβησε μετά, η Μπανκς σημείωνε πως μακάρι να υπήρχε κάποιος να τον δείρει και πως σύντομα θα φέρει στο φως αποδείξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράσελ Κρόου Αζέλια Μπανκς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ