Single μετά τα 30 -Γυναίκες εξηγούν γιατί είναι μόνες τους - iefimerida.gr

Single μετά τα 30 -Γυναίκες εξηγούν γιατί είναι μόνες τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν σκέφτεσαι γυναίκα μόνη πάνω από 30, ο νους τρέχει σε τρεις περιπτώσεις: Είτε στις τέσσερις ηρωίδες του Sex & The City (Κάρι, Σάρλοτ, Σαμάνθα και Μιράντα), είτε στην Μπρίτζετ Τζόουνς ή στην Ματίνα Μανταρινάκη του Κωνσταντίνου και Ελένης.

Και οι πέντε είναι διαφορετικές περιπτώσεις single γυναικών, που απλά δεν έτυχε να βάλουν «κουλούρα». Φταίνε οι ίδιες, φταίνε οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, φταίνε οι άνδρες, φταίει η κοινωνία, το αποτέλεσμα είναι πως είναι μόνες και κάποιες από αυτές δεν έχουν πρόβλημα.

Γιατί κάποιες θεωρούν πως το να είσαι single γυναίκα μετά τα 30 εν έτη 2016, δεν είναι κάτι τρομερό, με τη μαμά τους και τις θείες τους να είναι πλέον οι μόνες που αναρωτιούνται «γιατί δεν παντρεύονται». Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκες Μονές 30
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ