Αν το συγκεκριμένο γκολ είχε μπει από τα πόδια του Λιονέλ Μέσι, του Κριστιάνο Ρονάλντο ή του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Super League, πιθανότατα όλα τα πρωτοσέλιδα θα ήταν αφιερωμένα σε αυτό.
Το σημείωσε ο Θοδωρής Βασιλακάκης και μέχρι στιγμής είναι ό,τι καλύτερο έχει επιτευχθεί στο φετινό πρωτάθλημα..
Με το ρολόι να σημαδεύει το 66ο λεπτό της αναμέτρησης στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με τον Παναθηναϊκό και τους πράσινους να έχουν ισοφαρίσει από το 62'με το γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο, ο Βασιλικάκης σημείωσε το πιο εντυπωσιακό γκολ της καριέρας του, νικώντας από 30 μέτρα τον Λουκ Στιλ με ένα βολέ πάνω στην κίνηση.
Ο επιθετικός της Ξάνθης είχε αντιληφθεί την κακή τοποθέτηση του Αγγλου τερματοφύλακα του τριφυλλιού και δίχως δεύτερη σκέψη, έπιασε απευθείας το σουτ για το 1-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.