Η Ξάνθη... απέδρασε ξανά με το διπλό από τη Λεωφόρο, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Την ήττα με 2-1 από την Ξάνθη στη Λεωφόρο γνώρισε ο Παναθηναϊκός, πέφτοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Όπως και πέρυσι, η Ξάνθη κατάφερε να αποδράσει με από το «Απόστολος Νικολαΐδης», με γκολ του Ντε Λούκας και του Βασιλακάκη. Για τους... πράσινους ισοφάρισε προσωρινά ο Λέτο.

Όλα ξεκίνησαν στο 34ο λεπτό. Από πλάγια θέση, σχεδόν σαν κόρνερ, ο Ντε Λούκας εκτέλεσε απευθείας και εξαιρετικά το φάουλ, με τον Στιλ κάνει τραγική εκτίμηση της πορείας μπάλας και αυτή καταλήγει... εντυπωσιακά στα δίχτυα του Παναθηναϊκού για το 0-1!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 62ο λεπτό. Ο Μπεργκ βρήκε ωραία τον Μέστο, αυτός έστρωσε για τον Λέτο και ο Αργεντινός με σουτ στη γωνία, μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1.

Το γκολ της νίκης για την ακριτική ομάδα σημείωσε ο Βασιλακάκης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Τρία λεπτά πέρασαν από το γκολ του ΠΑΟ και μετά από μονομαχία των Μολέδο-Γιουνές για την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Βασιλακάκη, ο οποίος είδε τον Στιλ έξω από την εστία του, έπιασε ένα φοβερό βολέ εν κινήσει (μεταξύ περιοχής και κέντρου) και κρέμασε τον Άγγλο πορτιέρε για το 1-2!

Να σημειωθεί ότι και στα δύο γκολ της Ξάνθης, ο Στιλ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια πίεσε για το 2-2, ωστόσο καμία προσπάθεια δεν είχε επιτυχημένη κατάληξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ξάνθη Σούπερλίγκα Superleague

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ