Η Ξάνθη... απέδρασε ξανά με το διπλό από τη Λεωφόρο, 2-1 τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Η Ξάνθη... απέδρασε ξανά με το διπλό από τη Λεωφόρο, 2-1 τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: Icon Press/Χρήστος Ντουντούμης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήττα με 2-1 από την Ξάνθη στη Λεωφόρο γνώρισε ο Παναθηναϊκός, πέφτοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Όπως και πέρυσι, η Ξάνθη κατάφερε να αποδράσει με από το «Απόστολος Νικολαΐδης», με γκολ του Ντε Λούκας και του Βασιλακάκη. Για τους... πράσινους ισοφάρισε προσωρινά ο Λέτο.

Όλα ξεκίνησαν στο 34ο λεπτό. Από πλάγια θέση, σχεδόν σαν κόρνερ, ο Ντε Λούκας εκτέλεσε απευθείας και εξαιρετικά το φάουλ, με τον Στιλ κάνει τραγική εκτίμηση της πορείας μπάλας και αυτή καταλήγει... εντυπωσιακά στα δίχτυα του Παναθηναϊκού για το 0-1!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 62ο λεπτό. Ο Μπεργκ βρήκε ωραία τον Μέστο, αυτός έστρωσε για τον Λέτο και ο Αργεντινός με σουτ στη γωνία, μέσα από την περιοχή, ισοφάρισε σε 1-1.

Το γκολ της νίκης για την ακριτική ομάδα σημείωσε ο Βασιλακάκης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Τρία λεπτά πέρασαν από το γκολ του ΠΑΟ και μετά από μονομαχία των Μολέδο-Γιουνές για την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Βασιλακάκη, ο οποίος είδε τον Στιλ έξω από την εστία του, έπιασε ένα φοβερό βολέ εν κινήσει (μεταξύ περιοχής και κέντρου) και κρέμασε τον Άγγλο πορτιέρε για το 1-2!

Να σημειωθεί ότι και στα δύο γκολ της Ξάνθης, ο Στιλ φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια πίεσε για το 2-2, ωστόσο καμία προσπάθεια δεν είχε επιτυχημένη κατάληξη.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Ξάνθη Σούπερλίγκα Superleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ