Το 60% των Ελλήνων θα ξοδέψουν λιγότερα για τις εορταστικές αγορές τους - iefimerida.gr

Το 60% των Ελλήνων θα ξοδέψουν λιγότερα για τις εορταστικές αγορές τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λιγότερα και φθηνότερα θα είναι τα φετινά χριστουγεννιάτικα δώρα, λόγω οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της πρόσφατης διεθνούς έρευνας της Nielsen για τις εορταστικές αγορές.

Πιο συγκεκριμένα, 6 στους 10 Έλληνες σκοπεύουν να ξοδέψουν λιγότερα χρήματα για τις εορταστικές αγορές τους, ενώ μόλις το 3% δηλώνει πως θα ξοδέψει περισσότερα χρήματα για αυτές.

Στην Ευρώπη ωστόσο, το ποσοστό εκείνων που θα ξοδέψουν λιγότερα χρήματα για τις εορταστικές αγορές είναι κατά πολύ μικρότερο, με 3 στους 10 ευρωπαίους να δηλώνουν ότι θα δαπανήσουν λιγότερα για τις χριστουγεννιάτικές αγορές τους, ενώ η πλειοψηφία σκοπεύει να ξοδέψει περίπου τα ίδια χρήματα με πέρυσι.

Η κατηγορία που δέχεται το μεγαλύτερο «χτύπημα» από τον περιορισμό των εορταστικών εξόδων είναι ο ρουχισμός. Στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των ερωτώμενων δηλώνει πως θα ξοδέψει λιγότερα χρήματα, για να δωρίσει κάποιο ρούχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ