Layering και στο σπίτι: To ένα χαλί πάνω από το άλλο, 20 ιδέες διακόσμησης - iefimerida.gr

Layering και στο σπίτι: To ένα χαλί πάνω από το άλλο, 20 ιδέες διακόσμησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To layering, εμπνευσμένο από την μόδα, είναι ένα από τα διακοσμητικά δόγματα που μπορεί να μεταμορφώσει τα δωμάτια του σπιτιού σας.

Αν και δεν είναι τόσο διαδεδομένο στην χώρα μας, είναι αγαπημένη πρόταση αρκετών interior designers. Έτσι, μπορείτε να διακοσμήσετε σε στρώσεις συνδυάζοντας διαφορετικά μεταξύ τους items και έπιπλα (έναν πίνακα μπροστά από έναν άλλο, ριχτάρια στον καναπέ σας, ένα έπιπλο μπροστά από το κρεβάτι σας).

Την τεχνική του layering την βλέπουμε και στα χαλιά που μπορούν να συνδυαστούν δίνοντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αν σε μια μοκέτα προστεθεί κι ένα όμορφο χαλί, τότε το πάτωμα περνά σε άλλη διακοσμητική διάσταση. Αν πάλι το χαλί σας είναι ήδη εντυπωσιακό, μπορεί να επιλέξετε μικρότερα χαλιά με όχι τόσο έντονα μοτίβα και χρώματα. Layering μπορεί να γίνει και με μονόχρωμα χαλιά, αλλά έμφαση εκεί θα πρέπει να δοθεί στην υφή του κάθε χαλιού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάλια ριχτάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ