Salty Bag: Οι... αλμυρές τσάντες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Salty Bag: Οι... αλμυρές τσάντες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Salty Bag άνοιξε πανιά και σε συνεργασία με τα πολυβραβευμένα γραφεία design Beetroot Design Group τα έκαναν Mantara.

Το αποτέλεσμα;

Αλμυρές τσάντες με έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Η ομάδα πίσω από τη Salty Bag έδωσε μια γεύση από την κατασκευή των τσαντών σε εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη. Εκει, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς κατασκευάζεται μια Salty Bag στο pop up εργαστήριο, που υπήρχε γι' αυτό τον σκοπό. Παράλληλα, μπορούσαν να επιλέξουν στοιχεία custom μεταξοτυπίας για την τσάντα τους από την ταλαντούχα ομάδα TIND και να την βλέπουν να ράβεται μπροστά στα μάτια τους.

Ο χώρος είχε συμβολικό χαρακτήρα καθώς η ομάδα θέλησε να επιστρέψει ένα κομμάτι από τη Ελλάδα -τα πανιά των ελληνικών θαλασσών στον Αντώνη Μπενάκη, ο οποίος εκτός από ιδρυτής του Μουσείου ήταν εμπνευστής και πρωτεργάτης του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Οι επισκέπτες λάτρεψαν την navy hold all τσάντα Χταπόδι, μία μικρή γεύση από την SS 17, από υλικό Dacron, ενώ είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν την tote bag Του Πλοίου, που δημιουργήθηκε μπροστά τους.

Salty Bag και Beetroot ανανέωσαν το eshop της Salty Bag, με την ομάδα design από τη Θεσσαλονίκη να κεντάει.

«Η Mantara είναι από τις συλλογές που μας εκφράζουν καθώς η Salty Bag στο μυαλό των φίλων της κουβαλά εικόνες από το ελληνικό καλοκαίρι», αναφέρουν οι 2 συνιδρυτές και προσθέτουν:
«Είμαστε χαρούμενοι που παρουσιάσαμε τα πρώτα δείγματα σε αυτόν τον συμβολικό χώρο το ιδιόμορφο pop up εργαστήριο με την παρουσία των ραπτομηχανών μας, να δείξουμε σε όλους ζωντανά τον τρόπο κατασκευής κάθε Salty Bag».

Salty Bag: Οι... αλμυρές τσάντες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Salty Bag: Οι... αλμυρές τσάντες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Salty Bag: Οι... αλμυρές τσάντες που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ salty bag
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ