Αρρωσταίνει – στην κυριολεξία – με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - iefimerida.gr

Αρρωσταίνει – στην κυριολεξία – με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν μετά από κάθε ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια 58χρονη παραπονιόταν για ζαλάδες, τάσεις λιποθυμίας και ταχυπαλμίες, με αποτέλεσμα ν οδηγηθεί τελικά στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της είπαν ότι πάσχει από τη νόσο του Addison.

Κύριο χαρακτηριστικό της νόσου είναι η αδυναμία του οργανισμού να παράγει κορτιζόλη, την ορμόνη που ελέγχει τα επίπεδα του στρες. Το καλό νέο είναι ότι η νόσος είναι ιάσιμη και η γυναίκα μπορεί πλέον να παρακολουθεί τα ματς της Γιουνάιτεντ χωρίς άγχος, παίρνοντας το κατάλληλο χάπι στο ημίχρονο κάθε αγώνα.

Όπως της εξήγησαν οι γιατροί, η έλλειψη της κορτιζόλης σε συνδυασμό με το στρες που βίωνε στα μεγάλα ματς της ομάδας της, της προκαλούσαν όλα αυτά τα συμπτώματα, τα οποία δεν παρουσίαζε στα εύκολα ματς με μικρομεσαίες ομάδες τη Premier League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ