Και άλλη γυναίκα καταγγέλλει τον Τραμπ: Εβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου - iefimerida.gr

Και άλλη γυναίκα καταγγέλλει τον Τραμπ: Εβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου

Φωτογραφία: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης καθώς η εφημερίδα Washington Post δημοσίευσε μία γυναίκας που υποστηρίζει ότι ο μεγιστάνας έβαλε το χέρι του κάτω από την φούστα της.

Στο άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα στη διαδικτυακή της έκδοση, η Κρίστιν Aντερσον περιέγραψε πως καθόταν σε έναν καναπέ με φίλους στο κλαμπ όταν ξαφνικά ένα χέρι βρέθηκε κάτω από την φούστα της και την άγγιζε στα γεννητικά της όργανα.

«Aγγιξε το αιδοίο μου μέσα από το εσώρουχό μου, μετά βεβαιότητας» δήλωσε η Κρίστιν Aντερσον σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που προβλήθηκε στον ιστότοπο της εφημερίδας.

Η Aντερσον, περίπου 20 ετών εκείνη την εποχή, βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη και δεν τον είχε προκαλέσει. Η ίδια επισήμανε ότι έσπρωξε το χέρι του μακριά, γύρισε και αναγνώρισε τον Τραμπ ως τον άνδρα που την άγγιξε. Εκείνος είχε πρόσφατα πάρει διαζύγιο και το πρόσωπό του δέσποζε στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ. Επιπλέον ήταν γνωστός θαμώνας της νυχτερινής ζωής του Μανχάταν.

«Το παρουσιαστικό του ήταν χαρακτηριστικό– με εκείνα τα μαλλιά και τα φρύδια» είπε η Aντερσον στην εφημερίδα. Η ίδια τόνισε ότι η επίθεση ήταν τυχαία και δεν είχε προηγηθεί η παραμικρή συζήτηση μεταξύ τους.

«Δεν επρόκειτο για ένα σεξουαλικό φλερτ. Δεν γνωρίζω γιατί το έκανε. Hταν σαν να θέλει να αποδείξει ότι απλά μπορούσε να το κάνει» είπε η γυναίκα στην εφημερίδα.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς, δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει με την καταγγέλλουσα προς το παρόν και οι εκπρόσωποι Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν ανταποκριθεί στα αιτήματα να σχολιάσουν.

Η Washington Post επισήμανε ότι η εκπρόσωπος τύπου του δισεκατομμυριούχου Χόουπ Χικς δήλωσε ότι ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου «διαψεύδει κατηγορηματικά αυτήν την ψευδή κατηγορία από κάποια που αναζητά δωρεάν δημοσιότητα. Είναι απόλυτα γελοία».

Η μαρτυρία της Aντερσον βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά τις αποκαλύψεις άλλων γυναικών που κατήγγειλαν τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκαν από τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Επρόκειτο για μια σεξουαλική επίθεση και ήταν κάτι για το οποίο σιώπησα» σημείωσε η καταγγέλλουσα στην Ποστ.

«Και δεν μιλούσα. Και γιατί να μην μιλήσω; Στην πραγματικότητα όλες οι γυναίκες πρέπει να μιλάνε εάν τις αγγίξουν προσβλητικά, να το πουν σε κάποιον και να μιλήσουν για αυτό. Να πάνε στις αρχές και να καταθέσουν μήνυση. Δεν είναι σωστό».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ παρενόχληση Washington Post
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ