Δανία: Ο 48χρονος διάδοχος του θρόνου έσπασε τον αυχένα του κάνοντας... τραμπολίνο - iefimerida.gr

Δανία: Ο 48χρονος διάδοχος του θρόνου έσπασε τον αυχένα του κάνοντας... τραμπολίνο

Φωτογραφία: wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Δανίας, Φρειδερίκος, 48 ετών, έπεσε άσχημα κάνοντας τραμπολίνο, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα σπονδύλου αυχενικής μοίρας.

Όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα, λόγω του ατυχήματος αυτού, ο πρίγκιπας δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί σήμερα στη δεξίωση προς τιμή των Δανών Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών.

Θα πρέπει να φοράει κολάρο για περίπου 12 εβδομάδες και οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αφού ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του.

Η δεξίωση είναι και η μοναδική εκδήλωση στην οποία δεν θα παραστεί ο πρίγκιπας, ο οποίος είναι λάτρης των σπορ. Είναι επίσης μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής από το 2009.

Η μητέρα του, η βασίλισσα Μαργαρίτα, διαβεβαίωσε τους αθλητές ότι ο γιος της είναι καλά: «Αν πηδάς σε τραμπολίνο όταν είσαι κοντά 50 χρονών, δεν είναι παράξενο να πάνε στραβά τα πράγματα», πρόσθεσε, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δανία θρόνος τραμπολίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ