Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Συζητούσαμε το Grexit σε ΚΟ και Κεντρική Επιτροπή - iefimerida.gr

Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Συζητούσαμε το Grexit σε ΚΟ και Κεντρική Επιτροπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα «βόμβα» για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έσκασε σήμερα διά στόματος του βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Σάκη Παπαδόπουλου.

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις Ολάντ (σύμφωνα με τον Γάλλο Πρόεδρος ο Βλαντιμίρ Πούτιν του είχε εκμυστειρευτεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον είχε ρωτήσει για τη δυνατότητα να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία) ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε ότι «όλες οι προτάσεις, οι σκέψεις και τα ενδεχόμενα» ως απάντηση για τον εκβιασμό των ευρωπαίων «τα συζητούσαμε στην Κεντρική Επιτροπή και την Κοινοβουλευτική Ομάδα», λέγοντας ουσιαστικά ότι ούτε λίγο ούτε πολύ συζητούσαν και το ενδεχόμενο Grexit.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδόπουλος εμμέσως επιβεβαίωσε ότι έχουν βάση αυτά που γράφουν οι δύο δημοσιογράφοι της Le Monde για όσα τους είπε ο Γάλλος πρόεδρος λέγοντας ότι «δεν είναι από το μηδέν αυτά που αποκαλύπτονται».

«Ήταν πάρα πολύ συγκρουσιακές οι επαφές μας για το πώς συνεχίζει μια χώρα για να ολοκληρώσει την πέμπτη αξιολόγηση που είχαν υπογράψει οι προηγούμενοι» συνέχισε την τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλος. «Το ζήτημα ήταν ότι από πολλές πλευρές όταν μας πίεζαν πολύ σκληρά είχε αναπτυχθεί μια φιλολογία στο έσχατο της σύγκρουσης θα έπρεπε να αναζητήσουμε τις άλλες λύσεις και νομίζω ο ΥΠΟΙΚ εκείνης της περιόδου, ο κ. Βαρουφάκης έβαζε στο τραπέζι το ενδεχόμενο να φύγουμε από την Ευρωζώνη» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ερώτηση δε για το αν ο κ. Βαρουφάκης λειτουργούσε αυτόνομα, ο κ. Παπαδόπουλος απαντά «όχι βέβαια, δεν λειτουργούσε αυτόνομα ο Βαρουφάκης. Όλες αυτές οι σκέψεις, οι προτάσεις και τα ενδεχόμενα κουβεντιαζόντουσαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, στην Κεντρική Επιτροπή και τελικά καταλήξαμε ότι η παραμονή στην ενωμένη ευρώπη είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάκης Παπαδόπουλος ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ