Λευκός καναπές, κάντε τον το κεντρικό έπιπλο του σπιτού σας -Δείτε ιδέες [εικόνες] - iefimerida.gr

Λευκός καναπές, κάντε τον το κεντρικό έπιπλο του σπιτού σας -Δείτε ιδέες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πιο μίνιμαλ από το λευκό χρώμα, που συμβολίζει παράλληλα τη λάμψη, την αθωότητα, τη διαύγεια, τη γαλήνη, ενώ βοηθάει να απαλλαγεί κανείς από τις αρνητικές σκέψεις.

Θεωρείται το αντίθετο του κλασικού μαύρου, εντούτοις είναι τόσο ευέλικτο όσο και αυτό, δημιουργώντας το κατάλληλο φόντο για να συνδυάσεις οποιαδήποτε χρώματα είτε αφορούν στα αντικείμενα διακόσμησης είτε στα έπιπλα ή και στα υφάσματα / prints.

Ένας λευκός καναπές ακόμα κι αν δεν είναι μοντέρνος, σου επιτρέπει να τον χρησιμοποιήσεις τόσο σε ρετρό ή βίντατζ χώρους ή να τον προσαρμόσεις σε ένα πιο industrial ή country ύφος.

Σου δίνουμε μερικές ευφάνταστες ιδέες για να πεισθείς πως δεν είναι καθόλου δεσμευτικός αντιθέτως πρόκειται για ένα ευπροσάρμοστο έπιπλο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καναπές λευκός καναπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ