Η συμβουλή του Κακλαμάνη σε μαθητές για τα μηχανάκια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η συμβουλή του Κακλαμάνη σε μαθητές για τα μηχανάκια [βίντεο]

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ιδιαίτερη συμβουλή έδωσε κατά την διάρκεια της αποφώνησης στην διαδικασία συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή για την Παιδεία ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Την συζήτηση παρακολουθούσαν από τα θεωρεία μαθητές σχολείου οι οποίοι προηγουμένως είχαν περιηγηθεί στους χώρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν εκείνος που διηύθυνε την συζήτηση από την έδρα.

Εκείνο όμως που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση είναι η συμβουλή που ήθελε να δώσει ο κ. Κακλμάνης κλείνοντας την συζήτηση, εξηγώντας τι χαρακτηριστικά εννοούσε ο αρμόδιος υπουργός όταν έλεγε ότι έχει αυξηθεί η αναπηρίες οι κινητικές ότι συμπεριλαμβάνονται και τα τροχαία με τα μηχανάκια που γίνονται και είναι πάρα πολλά.

«Είστε μικρά παιδιά ακόμα, να προσέχετε τα μηχανάκια και όταν θα μεγαλώσετε και ανεβείτε στο μηχανάκι, πάντοτε με κράνος. Να το έχετε υπόψιν σας αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κακλαμάνης συμβουλή μαθητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ