Η ενόχληση της Καινούργιου για την Καλλιμούκου on air [βίντεο] - iefimerida.gr

Η ενόχληση της Καινούργιου για την Καλλιμούκου on air [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Iδιαίτερα εχοχλημένη από τη στάση της Αντωνίας Καλλιμούκου εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Το περιστατικό που εξόργισε την παρουσιάστρια είναι πως το μοντέλο αγνόησε επιδεικτικά την κάμερα της εκπομπής της και μάλιστα δεν γύρισε καν να την κοιτάξει, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε. Μάλιστα η παρουσιάστρια εξήγησε πως αν δεν ήθελε να μιλήσει στην κάμερα θα έπρεπε να φροντίσει να μην παρευρεθεί στην πρεμιέρα που ήταν προγραμματισμένη.

«Πώς αντέδρασε η Αντωνία Καλλιμούκου στην κάμερα του "Φτιάξε καφέ;''. Βρε Αντωνία μου, δικιά μας ήταν η κάμερα, δεν ήξερες ότι είναι από μένα; Τι αντίδραση ήταν αυτή;», σημείωσε η παρουσιάστρια, φανερά στενοχωρημένη από τη συμπεριφορά της πρώην συνεργάτιδάς της.

Η Αντωνία Καλλιμούκου, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο, φαίνεται πως πρόλαβε να είναι και πάλι ερωτευμένη, αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε με τον νέο της σύντροφο στο νησί των Σπετσών.

Πηγή βίντεο: Youweekly

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΛΛΙΜΟΥΚΟΥ καινουργιου έξοδός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ