Euroleague: Πρέμιερα για Παναθηναϊκό στη μετα-Διαμαντίδη εποχή - iefimerida.gr

Euroleague: Πρέμιερα για Παναθηναϊκό στη μετα-Διαμαντίδη εποχή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός Superfoods κάνει πρεμιέρα απόψε στην Euroleague (21:15, Novasports 2), απέναντι στην Ζαλγκίρις Κάουνας στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» και ευελπιστεί να σημειώσει την 11η νίκη του σε ισάριθμους αγώνες απέναντι στους Λιθουανούς.

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του στην μετά Διαμαντίδη εποχή δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ζαλγκίρις και θα ψάξει την 3η νίκη του σε ισάριθμα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν μετά την επικράτηση απέναντι σε Προμηθέα Πατρών και ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα.

Απέναντί του ένας παλιός γνώριμος, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ενώ ακολουθεί τη Δευτέρα το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μοναδική απουσία για τους πράσινους αυτή του Τζέιμς ενώ από την πλευρά τους οι Λιθουανοί δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Ουνιξ Καζάν με την Μπαρτσελόνα ενώ η Φενέρμπαχτσε θα κοντραριστεί με την Μπάμπεργκ εντός έδρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Ούνιξ Καζάν - Μπαρτσελόνα 19:00, NovaSports3
Φενέρμπαχτσε - Μπάμπεργκ 20:30, NovaSports4
Παναθηναϊκός Superfoods - Ζαλγκίρις Κάουνας 21:15, NovaSports2
Μπασκόνια - Αναντολού Εφές 22:00, NovaSports1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Euroleague Ζαλγκίρις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ