Ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη: «Η Λιάνα Κανέλλη μου έχει γυρίσει πίσω πιάτο» - iefimerida.gr

Ο μάγειρας της Ελένης Μενεγάκη: «Η Λιάνα Κανέλλη μου έχει γυρίσει πίσω πιάτο»

Φωτογραφία: Instagram/Γιώργος Τσούλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα απρόοπτα που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του αποκάλυψε ο Γιώργος Τσούλης, μάγειρας και νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.

Ο νεαρός μάγειρας παραχώρησε συνέντευξη στο Down Town και έκανε γνωστό ότι στο παρελθόν η Λιάνα Κανέλλη, του είχε γυρίσει πίσω πιάτο που είχε ετοιμάσει ο ίδιος.

Τότε δούλευε σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι στο οποίο ήταν σεφ ο Άκης Πετρετζίκης.

Η βουλευτής του ΚΚΕ είχε παραγγείλει ένα ριζότο, το οποίο ωστόσο δεν της άρεσε με αποτέλεσμα να το επιστρέψει στην κουζίνα και να ζητήσει άλλο!

«Η Λιάνα Κανέλλη μου γύρισε πίσω πιάτο που είχε παραγγείλει, ένα ριζότο, γιατί είχε πολύ αλάτι. Δεν έκανε φασαρία, απλώς είπε: ''θέλω ένα άλλο πιάτο γιατί αυτό είναι αλμυρό''. Μετά όμως είχα γκρίνια από τον Άκη Πετρετζίκη που ήταν ο σεφ του μαγαζιού στο Χαλάνδρι. Είχε πάντως δίκιο. Το δοκίμασα και ήταν λύσσα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσούλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ