Παπαδοπούλου σε Σκορδά: Αυτά θα τα αναλάβουν άλλοι αγάπη μου, άσ' το εσύ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαδοπούλου σε Σκορδά: Αυτά θα τα αναλάβουν άλλοι αγάπη μου, άσ' το εσύ! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωινό της Πέμπτης η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, εκείνο που, όπως θα δείτε, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι αφοπλιστικές απαντήσεις της ηθοποιού, που έφεραν σε αμήχανη θέση την όμορφη παρουσιάστρια.

Ξεκινώντας, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είπε πως έχει ένα καλαμάκι στο χέρι, ωστόσο δεν βρίσκει το νερό: «Συγγνώμη, εγώ έχω ένα καλαμάκι, το μπουκάλι όμως πού είναι;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός και έσπευσαν να της δώσουν ένα μπουκαλάκι με νερό. Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά της είπε πως είναι πολύ αγαπητή, με την ηθοποιό να αναρωτιέται αν πιστεύει η παρουσιάστρια πως πρέπει να κάνει πρωινή εκπομπή τότε.

«Έχεις κάνει και εκπομπές», είπε στη συνέχεια χαρακτηριστικά η Φαίη, με την ηθοποιό να απαντάει: «Εγώ; Πότε καλέ;», αφοπλίζοντας κυριολεκτικά το πλατό. Αποκάλυψε ακόμη όταν την ρώτησε τι μουσική της αρέσει, ότι μουσικά είναι άστεγη αυτή τη στιγμή, αλλά έκανε και παρατήρηση ότι η μουσική που έπαιζε εκείνη την ώρα ως χαλί ήταν πολύ δυνατά και αν μπορούν να τη χαμηλώσουν λίγο, γιατί είχε κοιμηθεί και το προηγούμενο βράδυ λίγες μόνο ώρες.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν εκείνη που η παρουσιάστρια θέλησε να ρωτήσει κάποια πράγματα για το παρελθόν της ηθοποιού: «Να σου πω κάτι, άσε τη βιογραφία μου τώρα! Αυτή είναι για μετά θάνατον! Πάμε στα δικά μας».

Οταν τέλος έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας «πότε θα σου κάνω το αφιέρωμα, να πούμε για τα παιδικά χρόνια;», τότε πήρε την απάντηση από την ηθοποιό: «Όχι! Όχι! Αυτό δεν είναι η ώρα, είναι βιογραφία. Αυτά θα τα αναλάβουν άλλοι αγάπη μου, άσ' το εσύ! Εσύ είσαι για το παρόν!».

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπαδοπούλου καλεσμένη πρωινό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ