Απίστευτο τρολάρισμα: Κατάφωρη αδικία -Πήρε το Νόμπελ ο Ντίλαν και όχι η Χρυσηίδα Δημουλίδου [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο τρολάρισμα: Κατάφωρη αδικία -Πήρε το Νόμπελ ο Ντίλαν και όχι η Χρυσηίδα Δημουλίδου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Νόμπελ Λογοτεχνίας που απονεμήθηκε χθες από τη Σουηδική Ακαδημία στον Μπομπ Ντίλαν ήταν αδιαμφισβήτητα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών.

Για αυτό άλλωστε και σχολιάστηκε από όλη την υφήλιο, λογοτέχνες, πανεπιστημιακούς, συγγραφείς, δημοσιογράφους και φυσικά τους χρήστες του Twitter και του Facebook είτε θετικά, είτε αρνητικά. Τα σχόλια δεν έλειψαν και στην Ελλάδα, με μακράν το καλύτρο να γίνεται από τον Πανσερραικό ο οποίος χαρακτηρίζει «κατάφωρη αδικία» το γεγονός ότι πήρε το Νόμπελ ο Ντίλαν και όχι η συντοπίτισσά τους Χρυσηίδα Δημουλίδου!

«Κάπου εδώ πρέπει να πάρουμε θέση σαν επίσημος Πανσερραϊκός για την κατάφωρη αδικία της συντοπίτισσας μας Χρυσηίδας Δημουλίδου από την Σουηδική Ακαδημία!
Ας ελπίσουμε στο φετινό πρωτάθλημα να μην νιώσουμε και μεις τέτοια κατάφωρη αδικία! #Χρυσούλα_έχεις_το_Νομπελ_της_καρδιάς_μας #γκρεμίστε_την_παράγκα_του_Μπομπ_του_Ντίλαν #ο_Ντίλαν_και_η_Κολομβία_να_κερδάνε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ