Χωρίς ειδήσεις στην τηλεόραση, Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη - iefimerida.gr

Χωρίς ειδήσεις στην τηλεόραση, Μεγάλη Τρίτη και Τετάρτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι απεργίες στα ΜΜΕ. Χωρίς δελτία ειδήσεων και λοιπές ζωντανές μεταδόσεις θα έιναι η Μ. Τρίτη και η Μ. Τετάρτη λόγω της νέας 48ωρης στάσης εργασίας των τεχνικών της τηλεόραση μετά απο απόφαση της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής.

Η απεργία θα ισχύσει από τις από ώρα 5.00 π.μ. της Τρίτης 19 Απριλίου έως ώρα 5.00 π.μ. της Πέμπτης 21 Απριλίου 2011 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας.

Τα αιτήματα των τεχνικών περιλαμβάνουν, την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς, την άμεση απόσυρση όλων των μηνύσεων αγωγών κατά των τεχνικών που διεκδικούν τα δικαιώματά τους ή συνδικαλίζονται, την ανάκληση και το πάγωμα απολύσεων.Να μπει τέλος στην μαύρη, ανασφάλιστη εργασία και ενοικιαζόμενη εργασία, να διαμορφωθούν ίδιες μισθολογικές και ίδιες εργασιακές - ασφαλιστικές συνθήκες για όλους τους τεχνικούς είτε αυτοί εργάζονται σε Κρατικούς είτε σε Ιδιωτικούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, είτε σε Εταιρείες παραγωγής οπτικοακουστικού έργου.Τέλος δεν αποδέχονται τη μείωση μισθών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ