Ενωση Εισαγγελέων: Να ενισχυθούν τα μέτρα φύλαξης Εισαγγελικών και Δικαστικών λειτουργών - iefimerida.gr

Ενωση Εισαγγελέων: Να ενισχυθούν τα μέτρα φύλαξης Εισαγγελικών και Δικαστικών λειτουργών

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το χτύπημα στην οικία της Γεωργίας Τσατάνη εξέδωσε η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος και ζητά ενίσχυση των μέτρων φύλαξης των Εισαγγελικών και Δικαστικών λειτουργών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ενωση Εισαγγελέων Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα κάθε τρομοκρατικό χτύπημα κατά συναδέλφου Εισαγγελικού Λειτουργού. Τονίζει προς τους εμπνευστές του και προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Εισαγγελείς επιτελούν το καθήκον τους, που συνίσταται στην πιστή εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων και στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών και δεν πτοούνται ούτε τρομοκρατούνται από τέτοιες βίαιες, αντικοινωνικές και αντιδημοκρατικές εγκληματικές συμπεριφορές.

Καλούμε την Πολιτεία να λάβει τα αναγκαία μέτρα για τη διατήρηση και ενίσχυση των μέτρων φύλαξης και προστασίας των Εισαγγελικών και Δικαστικών Λειτουργών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ένωση εισαγγελέων Τσατάνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ