9 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να χρησιμοποιείτε με μέτρο -Αλλιώς κάνουν κακό - iefimerida.gr

9 προϊόντα ομορφιάς που πρέπει να χρησιμοποιείτε με μέτρο -Αλλιώς κάνουν κακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν πρόκειται για τα αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς συνήθως αυτά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, με αποτέλεσμα να το ...παρακάνουμε και να μην δίνουμε σημασία στις συνέπειες.

Οι ειδικοί ωστόσο προειδοποιούν πως οι έξτρα δόσεις , δηλαδή η κατάχρηση των προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά και το δέρμα, μπορούν να προκαλέσουν έως και ανεπανόρθωτες βλάβες, να φέρουν εν ολίγοις αντίθετα αποτελέσματα.

Πριν λοιπόν πιάσεις ξανά την ενυδατική σου στα χέρια, διάβασε ενημερώσου παρακάτω για την ποσότητα και τη συχνότητα της χρήσης τους.

  • Primer

Τα περισσότερα προϊόντα στην αγορά έχουν ως βάση τη σιλικόνη, η οποία ναι μεν μαλακώνει και βελτιώνει την όψη των πόρων, αλλά είναι δυνατό να “κλειδώσει” τον ιδρώτα και τη λιπαρότητα σε αυτούς, κάνοντας έτσι το δέρμα να ξεσπάσει. Προτίμησε τα για ειδικές περιστάσεις που η επιδερμίδα σου πρέπει να είναι πιο φρέσκια και λαμπερή. Και μην ξεχνάς τον καλό καθαρισμό πριν από την εφαρμογή του.

Δες τα υπόλοιπα 8 προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιείς με μέτρο, στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προϊόντα ομορφιάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ