Νέο πρόβλημα για το γήπεδο της ΑΕΚ – Ο δήμος δεν έχει λεφτά να μεταφέρει τα σκουπίδια - iefimerida.gr

Νέο πρόβλημα για το γήπεδο της ΑΕΚ – Ο δήμος δεν έχει λεφτά να μεταφέρει τα σκουπίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που στην ΑΕΚ περιμένουν να εκδοθεί η οικοδομική άδεια το αργότερο σε 40 ημέρες, το τελευταίο ΔΣ του δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας έφερε στην επιφάνεια ένα ακόμη πρόβλημα.

Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά την ψήφιση του νέου νόμου, ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας είναι υποχρεωμένος να μεταφέρει τον σκουπιδότοπο εκτός του Άλσους της περιοχής, μέρος του οποίου έχει παραχωρηθεί στην Ενωση για την ανέγερση του νέου γηπέδου.

Οπως ενημέρωσε ο δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος, το μέρος στο οποίο θα μεταφερθούν τα σκουπίδια βρέθηκε όμως δεν υπάρχουν τα χρήματα για την αγορά της περιοχής ενώ η διαδικασία θα χρειαστεί τουλάχιστον τρία χρόνια!

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λύσσανδρος Γεωργαμλής ανέφερε φυσικά πως η ΑΕΚ βρίσκεται στη διαδικασία έκδοσης της οικοδομικής άδειας, για να απαντήσει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργος Πάνος πως «Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Δεν υπάρχει προσωρινό. Είναι αυτό. Ή αυτό ή τίποτα. Βιάζονται να γίνει το γήπεδο, βιαζόμαστε και εμείς να λύσουμε το πρόβλημα. Θα το λύσουμε πρώτα εμείς το πρόβλημα και μετά το γήπεδο. Δεν γίνεται να γίνει αλλιώς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γήπεδο ΑΕΚ Άλσος Σκουπίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ