Εκτός μάχης και ο Κονέ για την Εθνική – Υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης - iefimerida.gr

Εκτός μάχης και ο Κονέ για την Εθνική – Υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ατυχία χτύπησε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Ο Παναγιώτης Κονέ υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Κονέ είχε αρχίσει να παίρνει ολοένα και περισσότερες συμμετοχές βασικού με τη φανέλα της Ουντινέζε και ο τραυματισμός ήρθε για τον ίδιο αλλά και την Εθνική, στο χειρότερο χρονικό σημείο.

Ο 28χρονος μέσος τραυματίστηκε στην προπόνηση και κατόπιν συνεννόησης με το ιατρικό επιτελείο των Ιταλών, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, αποφεύγοντας το χειρουργείο.

Η θεραπεία θα κρατήσει 20 ημέρες και στη συνέχεια θα μπει σταδιακά στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι που σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί από τον Μίχαελ Σκίμπε στους υποψήφιους για την αποστολή των 23 ενόψει του αγώνα με την Βοσνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως αγώνα δρόμου θα κάνουν και οι Σάμαρης, Παπασταθόπουλος, ο Τζαβέλλας δεν προλαβαίνει ενώ αναμένεται να επιστρέψουν οι Τοροσίδης και Φορτούνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ