Πρωτοφανής κίνηση από τα McDonald's: Αποσύρουν τον κλόουν από τα καταστήματα

Η ανατριχιαστική επιδημία των κλόουν που τρομοκρατούν περαστικούς, η οποία ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό στις ΗΠΑ και επεκτάθηκε σε αρκετές άλλες χώρες όπως η Βρετανία, ο Καναδάς και η Αυστραλία, ανάγκασε τη δημοφιλή αλυσίδα McDonald's να προχωρήσει σε μια πρωτοφανή κίνηση.

Όπως ανακοίνωσε, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας ο Ronald McDonald ο κλόουν μασκότ της αλυσίδας και να μην εμφανίζετε σε διάφορες εκδηλώσεις στα καταστήματά της μέχρι να καταλαγιάσει η υπόθεση.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία εξηγεί ότι εξαιτίας του κλίματος που επικρατεί με τις θεάσεις κλόουν σε κοινότητες, θα κάνει το καλύτερο που μπορεί και θα είναι προσεκτική γύρω από τη συμμετοχή του Ronald McDonald σε εκδηλώσεις. Ωστόσο, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η αλυσίδα δεν ενημέρωσε για το χρονικό διάστημα που θα ισχύσει αυτός ο περιορισμός.

Οι εμφανίσεις πάντως ατόμων που είναι μεταμφιεσμένοι σε κλόουν ξεκίνησε στην Αμερική τον περασμένο Αύγουστο, και προκάλεσε τρόμο καθώς ορισμένοι από αυτούς κρατούσαν μαχαίρια.

Ο Ronald McDonald είναι η μασκότ της αλυσίδας από το 1963, ενώ το 2014 τον είχε εκμοντερνίσει και επαναλανσάρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ronald McDonald κλόουν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ