Για δύο χρόνια δεν σήκωνε το τηλέφωνο -Πώς ο γιος του Μάθιου Μακόναχι τον βοήθησε να πάρει το Οσκαρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Για δύο χρόνια δεν σήκωνε το τηλέφωνο -Πώς ο γιος του Μάθιου Μακόναχι τον βοήθησε να πάρει το Οσκαρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2008 ο Μάθιου Μακόναχι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποστασιοποιηθεί λίγο από το Χόλιγουντ και να επαναπροσδιορίσει τι πραγματικά θέλει να κάνει στο χώρο της ηθοποιίας.

Για δύο χρόνια δεν σήκωνε το τηλέφωνο -Πώς ο γιος του Μάθιου Μακόναχι τον βοήθησε να πάρει το Οσκαρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Την ίδια χρονιά ο διάσημος ηθοποιός έγινε μπαμπάς, καθώς η τότε κοπέλα του (και πια γυναίκα του) έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Ο Μακόναχι μάλιστα δεν σήκωσε σε κανέναν το τηλέφωνο για δύο χρόνια, απορρίπτοντας όλες τις προτάσεις από γνωστούς σκηνοθέτες και μάνατζερ.

Για όλα αυτά και το δυναμικό comeback του μίλησε ο ίδιος ο Μάθιου στο περιοδικό Esquire, αναφέροντας πως η αφορμή γι΄αυτή την επιλογή του ήταν ο γιος του.
Ένας άνδρας δεν είναι ποτέ πιο... άρσενικό από όταν βλέπει το πρώτο του παιδί να έρχεται στον κόσμο. Δεν εννοώ ότι γίνεται κάποιος πιο σκληρός, αλλά πιο δυνατός.

Για δύο χρόνια δεν σήκωνε το τηλέφωνο -Πώς ο γιος του Μάθιου Μακόναχι τον βοήθησε να πάρει το Οσκαρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Βέβαια για την ευχάριστη αποχή, καθώς ένιωσε πως είναι να είσαι αφοσιωμένος πατέρας και καλύτερος ηθοποιός, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η γυναίκα του με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Μία καλή γυναίκα σου δίνει κουράγιο και αυτοπεποίθηση, το κουράγιο δηλαδή να έχεις την αυτοπεποίθηση και να συνεχίσεις, χωρίς να ανησυχείς για το τι θα πουν οι άλλοι», πρόσθεσε ο Οσκαρικός ηθοποιός.

Για δύο χρόνια δεν σήκωνε το τηλέφωνο -Πώς ο γιος του Μάθιου Μακόναχι τον βοήθησε να πάρει το Οσκαρ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Μάθιου Μακόναχι φωτογράφήθηκε επίσης για τις ανάγκες του περιοδικού, αποδεικνύοντας πως όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτικός δείχνει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ