Φουσκωτοί στην ΕΠΟ – Προπηλακισμοί στον ορισμό διαιτητών - iefimerida.gr

Φουσκωτοί στην ΕΠΟ – Προπηλακισμοί στον ορισμό διαιτητών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε μέρα και ένα νέο επεισόδιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστησαν οι άνδρες ασφαλείας της ΕΠΟ, με μέλη της ΟΔΠΕ, λίγο πριν τον ορισμό των διαιτητών για την 7η αγωνιστική.

Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, τις οποίες μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ, Ηλίας Καραμάνης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. μετέβησαν στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να προχωρήσουν στον ορισμό των διαιτητών για την 7η αγωνιστική.

Όπως κατήγγειλε ο κ.Καραμάνης δέχθηκε επίθεση, με σπρωξιές, απειλές, και τσαμπουκάδες όταν ζήτησε να εισέλθει στα γραφεία της ΕΠΟ για να συναντηθεί με τους υπεύθυνους και να προχωρήσει η ΟΔΠΕ στον ορισμό διαιτητών!

«Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές», τόνισε ο κ.Καραμάνης ο οποίος συνέχισε, τονίζοντας ότι εκείνος και ο γγ της ομοσπονδίας διαιτητών, Γιώργος Σπανέας ζήτησαν να συναντηθούν με τον Παυσανία Παπανικολάου. Αυτός όμως, όπως ανέφερε ο Ηλίας Καραμάνης δεν επέτρεψε την είσοδο τους, με αποτέλεσμα τα γεγονότα που ακολούθησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ ορισμος διαιτητων φουσκωτοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ