Χειρουργείο για Λέσκοτ - Αρθροσκόπηση στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Χειρουργείο για Λέσκοτ - Αρθροσκόπηση στο Λονδίνο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά ο Τζολέον Λέσκοτ δεν ήταν τυχερός.

Ο Βρετανός στόπερ της ΑΕΚ δεν θα γλυτώσει το χειρουργείο και θα κάνει άμεσα αρθροσκόπηση.

Αρχικά είχε αποφασιστεί από τον Άντι Γουίλιαμς και τον Λάκη Νικολάου να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του στόπερ της ΑΕΚ στο γόνατο με θεραπεία.

Από τη στιγμή όμως που δεν υπήρξε η επιθυμητή αντίδραση στη συντηρητική αγωγή (και κατόπιν νέας επικοινωνίας που είχε ο Άγγλος γιατρός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της «Ένωσης») συμφωνήθηκε ότι δεν πρέπει να χάνεται άλλος χρόνος.

Έτσι, προκρίθηκε η λύση της αρθροσκόπησης, μέσω της οποίας θα αφαιρεθούν τα σωματίδια του χόνδρου από το γόνατο και θα απαλλαχθεί οριστικά ο παίκτης από το πρόβλημα.

Ο Λέσκοτ θα αναχωρήσει την Παρασκευή για το Λονδίνο και πιθανότατα την ίδια ημέρα θα υποβληθεί στην επέμβαση από τον κ. Γουίλιαμς. Στη συνέχεια, δε, θα παραμείνει στην Αγγλία, ώστε να ακολουθήσει εκεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του.

Η επιστροφή του στις προπονήσεις υπολογίζεται στα τέλη του 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Λέσκοτ αρθροσκόπηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ