Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες] - iefimerida.gr

Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες]

Φωτογραφία: Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες ημέρες, ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, το κέντρο της Αθήνας και ολόκληρη η Κηφισίας έχουν πλημμυρίσει με αφίσες του πρωθυπουργού.

Η αφισοκόλληση αυτή, μάλιστα, στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιώργο Καραμέρο.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ρώτησε τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης, αλλά κυρίως ως Οικολόγος τι γνώμη έχεις για αυτή την αφισορύπανση;»

Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Γιώργος Καραμέρος: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0».

Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες] | iefimerida.gr 1

To συγκεκριμένο σχόλιο προκάλεσε την αντίδραση του κ, Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε: «Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος».

Γέμισε η Αθήνα αφίσες του Τσίπρα -Η αντίδραση του Καραμέρου [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ