Στη θέση του Ψινάκη ο Νίκος Μουρατίδης στο «Fab5» - iefimerida.gr

Στη θέση του Ψινάκη ο Νίκος Μουρατίδης στο «Fab5»

Νίκος Μουρατίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την θέση του Ηλία Ψινάκη – τουλάχιστον για ένα επεισόδιο – στην εκπομπή «Fab5» θα πάρει ο Νίκος Μουρατίδης, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso», ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλυψε ότι θα κάνει μια guest εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Fab 5», ενώ δεν απέκλεισε τοπ ενδεχόμενο να αντικαταστήσει μόνιμα τον Ηλία Ψινάκη, εφόσον αυτό του ζητηθεί από του υπευθύνους του καναλιού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, του τηλεφώνησε ο Λάκης Γαβαλάς και του είπε ότι η ομάδα έχει αναλάβει να «φτιάξει» έναν τραγουδιστή και το group του και χρειάζονται «τις πολύτιμες συμβουλές του» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αστειευόμενος, ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρθηκε και στην Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία είχε κόντρα παλαιότερα, λέγοντας «δέχτηκαν να συμμετέχω για να σκάσει η Τατιάνα από τα κακό της, που λέει δεξιά και αριστερά ότι δεν έχω δουλειά και είμαι στα αζήτητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ