KRAFT Paints: Πως η ανάπτυξη τουρισμού ενισχύει και άλλους κλάδους της οικονομίας - iefimerida.gr

KRAFT Paints: Πως η ανάπτυξη τουρισμού ενισχύει και άλλους κλάδους της οικονομίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έργα τουριστικών υποδομών, όπως το νέο Αεροδρόμιο της Πάρου και το ξενοδοχείο Electra Metropolis Hotel στο κέντρο της Αθήνας, έδωσαν σημαντική ώθηση και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο" B2B Development Manager της KRAFT Paints", Κώστας Σπανούδης.

Σειρά από σημαντικές επενδύσεις σε τουριστικές υποδομές που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2016, ενίσχυσαν καθοριστικά τόσο την τουριστική κίνηση και την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος της χώρας, όσο και τον κατασκευαστικό κλάδο συνολικά, τόνισε.

Όπως σημειώνει, "το πλαίσιο αυτό συνθέτει ένα περιβάλλον που αναβαθμίζει ταυτόχρονα δύο κλάδους-πυλώνες για την ελληνική οικονομία, τον τουρισμό και τις κατασκευές. Το 2016 έχει αποτελέσει μια χρονιά-ορόσημο υπό αυτή την έννοια, καθώς το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις τουριστικές υποδομές της χώρας έχει αυξηθεί αποφασιστικά, οδηγώντας ως εκ τούτου σε μια οικοδομική δραστηριότητα που τονώνει, μεταξύ άλλων, την αγορά οικοδομικών υλικών". Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν δύο κορυφαία κατασκευαστικά έργα στον κλάδο του τουρισμού που υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, και συγκεκριμένα η κατασκευή του νέου Αεροδρομίου της Πάρου και του ξενοδοχείου Electra Metropolis Hotel, στα οποία η εταιρεία του κ. Σπανούδη, συμμετείχε ως προμηθευτής εξωτερικής θερμομόνωσης και χρωμάτων.

Τη φετινή χρονιά, σύμφωνα με τον κ. Σπανούδη, διαπιστώνεται σημαντική αύξηση στις πωλήσεις σε σχέση με πέρυσι, με σημαντικό μερίδιο να πιστώνεται στην αύξηση των επενδύσεων σε τουριστικές υποδομές, ενώ οι περιοχές με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι κατεξοχήν τουριστικοί προορισμοί, όπως η Κρήτη, η Αθήνα, η Χαλκιδική, η Μύκονος, η Πάρος κά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ KRAFT Paints Τουρισμός χρώματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ