Κοντονής: 3 εκατ.ευρώ για την συντήρηση των σταδίων - iefimerida.gr

Κοντονής: 3 εκατ.ευρώ για την συντήρηση των σταδίων

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σταύρος Κοντονής παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τον 34ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπου αναφέρθηκε εκτενώς και για επενδύσεις στον χώρο του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συζήτηση με τις ομοσπονδίες και τους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα να κατατεθεί άμεσα για διαβούλευση ο νέος αθλητικός νόμος. Η διαβούλευση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 30 ή 40 ημέρες. Πέρα απ' αυτό, το Υπουργείο εξασφάλισε 3 εκατ. ευρώ επιπλέον για το 2016. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν αποκλειστικά στη συντήρηση και την ανακατασκευή σταδίων σε όλη τη χώρα, για να εξαλειφθούν τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι αθλητές καθημερινά. Επιπλέον, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά γραφείο ΕΣΠΑ αποκλειστικά για τον αθλητισμό. Από αυτό μπορούν να διεκδικηθούν έως και 16 εκατ. ευρώ, προκειμένου να διατεθούν στις ανάγκες του αθλητισμού.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοντονής ΕΣΠΑ στάδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ