Μαγαζί χρεώνει λιγότερο τον καφέ αν πεις «καλημέρα» [εικόνα] - iefimerida.gr

Μαγαζί χρεώνει λιγότερο τον καφέ αν πεις «καλημέρα» [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Facebook /KXLY Newsradio 920
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο κοστίζει μία «καλημέρα» μαζί με ένα «παρακαλώ»; Άγνωστο, αλλά σίγουρα ρίχνει την τιμή του καφέ.

Απηυδισμένος με την έλλειψη ευγένειας στοιχειώδους ευγένειας των πελατών του, ο Τζάστιν Σιμς, μπάρμαν στο «Cups Coffee & Tea» στο Grandin Village, Ryonoke Valley, στην πολιτεία της Βιρτζίνια, πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Πήρε κιμωλία και στον διπλό πίνακα έξω από το καφέ μπαρ του έγραψε: «Ένα καφεδάκι 5 δολάρια», «Ένα καφεδάκι, παρακαλώ 3 δολάρια» «Γεια σας, ένα καφεδάκι, παρακαλώ 1,75 δολάρια».

Μαγαζί χρεώνει λιγότερο τον καφέ αν πεις «καλημέρα» [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Facebook /KXLY Newsradio 920

«Ξέρετε, αποφάσισα, μιας κι έχω ανάγκη να λύσω όλες τις αδικίες του κόσμου, να αρχίσω να χρεώνω πιο πολύ όσους δεν έχουν χρόνο να πουν "γεια" και να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι είμαστε πίσω από τον πάγκο του μπαρ» είπε ο Σιμς, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Η ιδέα είναι παλιά. Το 2013, το «Petit Syrah» στη Νίκαια έγινε διάσημο με το που υπενθύμισε στους πελάτες του να προσέχουν τους τρόπους τους, ανταμείβοντας τους πρόθυμους.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφές καλημέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ