Βορίδης: Δεν μπορεί να τεθεί ακόμα θέμα μείωσης των τιμών στα διόδία - iefimerida.gr

Βορίδης: Δεν μπορεί να τεθεί ακόμα θέμα μείωσης των τιμών στα διόδία

εργασίες συντήρησης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα τεθεί θέμα μείωσης των διοδίων στο διάλογο της Κυβέρνησης με τις εταιρείες διαχείρισης των αυτοκινητοδρόμων, δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων Μάκης Βορίδης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στο Ράδιο 9 επεσήμανε πως οι κατασκευάστριες εταιρείες απαιτούν μεγάλα ποσά από το Δημόσιο επειδή έχουν υποστεί μεγάλες οικονομικές ζημίες εξαιτίας καθυστερήσεων από την Αρχαιολογική υπηρεσία, από απαλλοτριώσεις, κλπ, ζητήματα που πρέπει αρχικά να λυθούν και στη συνέχεια να συνεχιστεί ο διάλογος μαζί τους.

Στο ερώτημα τι θα γίνει με τα τμήματα του Εθνικού οδικού δικτύου που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα λόγω των εγκαταλειμμένων εργοταξίων, ο ο κ.Βορίδης τόνισε πως σύντομα θα δούμε κάποιες κινήσεις συντήρησης, αλλά και άμεσες κάποιες εργασίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ