Νέα μόδα με μάσκες σκορπά τον τρόμο στους δρόμους της Αγγλίας -Γυναίκα γέννησε πρόωρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα μόδα με μάσκες σκορπά τον τρόμο στους δρόμους της Αγγλίας -Γυναίκα γέννησε πρόωρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας και το φαινόμενο εξαπλώνεται από το βορρά έως το νότο της χώρας με γοργά βήματα. Νεαροί φορούν μάσκες τρομακτικών κλόουν, κυκλοφορούν στους δρόμους της Αγγλίας και τρομάζουν περαστικούς.

Αποκορύφωμα, αυτό που έζησε μια 8 μηνών έγκυος γυναίκα, όταν ένας νεαρός εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της με αποτέλεσμα να τρομάξει τόσο πολύ που γέννησε πρόωρα.

«Σας παρακαλώ ποστάρετε... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για τη φίλη μου. Ηταν 8 μηνών έγκυος όταν ένας ηλίθο παιδί 17 ετών πήδηξε μπροστά της ντυμένος κλόουν. Το μωρό ήρθε νωρίτερα αλλά τώρα και είναι όλοι καλά. Σας παρακαλώ σκεφτείτε πως δεν είναι ό,τι καλύτερο να τρομάζετε έγκυες γυναίκες και ηλικιωμένους. Είναι μια ανοησία που πρέπει να να σταματήσει», ανέφερε στο twitter άνθρωπος από το περιβάλλον της εγκύου.

Νέα μόδα με μάσκες σκορπά τον τρόμο στους δρόμους της Αγγλίας -Γυναίκα γέννησε πρόωρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το θέμα έφτασε στην αστυνομία έπειτα από καταγγελίες γονιών, οι οποίοι περπατούσαν αμέριμνα με τα μικρά παιδιά τους στους δρόμους όταν ξαφνικά μεμονωμένοι νεαροί εμφανίζονταν ξαφνικά μπροστά τους.

Νέα μόδα με μάσκες σκορπά τον τρόμο στους δρόμους της Αγγλίας -Γυναίκα γέννησε πρόωρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οπως ανέφερε μάλιστα μια μητέρα στο twitter, μπορεί κάποιοι να το θεωρούν αστείο αλλά ο 7χρονος γιος της φοβάται πλέον να πάει μόνος του για ύπνο.

Νέα μόδα με μάσκες σκορπά τον τρόμο στους δρόμους της Αγγλίας -Γυναίκα γέννησε πρόωρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Οι νεαροί μάλιστα φέρεται να έχουν οργανωθεί πλέον μέσω ειδικών γκρουπ στα social media, την ώρα που εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε πως αυτή την στιγμή δεν μπορεί να γίνει σύλληψή τους από την στιγμή που δεν προκύπτει επίθεση σε άλλο άτομο.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μάσκες κλόουν Αγγλία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ