Μετά το σπίτι της Αννας Βίσση, οι ληστές των Β. Προαστίων άνοιξαν το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου - iefimerida.gr

Μετά το σπίτι της Αννας Βίσση, οι ληστές των Β. Προαστίων άνοιξαν το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου

Φωτογραφία: Sooc/Νικ Παλαιολόγος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σπίτι της Αννας Βίσση δεν ήταν ο μόνος στόχος των ληστών που χτυπά στα βόρεια προάστια. Μετά το σπίτι της τραγουδίστριας, «χτύπησαν» το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ η συμμορία έκανε τέσσερα χτυπήματα σε σπίτια, μεταξύ των οποίων αυτό της αστυνομικής συντάκτριας του Alpha Ηρώς Καρριοφύλλη στην περιοχή της Πεντέλης. Η συμμορία μπήκε σε τρία ακόμη σπίτια οικογενειών στην περιοχή τα οποία βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.

Οπως και στην περίπτωση της Αννας Βίσση, έτσι και στο σπίτι της κυρίας Καριοφύλλη μπήκαν σε στιγμή που δεν υπήρχε κανείς στο σπίτι και αφού κατέστρεψαν τον συναγερμό -τον οποίο, αφού έβγαλαν από τον τοίχο του μπαλκονιού, στη συνέχεια τον πέταξαν μέσα σε έναν κουβά με νερό- πήραν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα αλλά και πολύτιμα έγγραφα.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δράστες διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Seat και ότι έχουν καταγράφει από κάμερα σπιτιού της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρώ Καρριοφύλλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ