Ακρως οικογενειακό - Η αφιέρωση του Σάμαρη στους τραυματίες της Εθνικής [εικόνα] - iefimerida.gr

Ακρως οικογενειακό - Η αφιέρωση του Σάμαρη στους τραυματίες της Εθνικής [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν συμβαίνει συχνά όμως η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, είδε συνολικά πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές της να μην μπορούν να αγωνιστούν κόντρα στην Εσθονία ή να αποχωρούν με προβλήματα.

Εκτός μάχης ήταν ήδη οι Σάμαρης, Φορτούνης και Τζαβέλλας ενώ κατά τη διάρκεια του αποχώρησαν οι Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης.

Ο Ανδρέας Σάμαρης έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το μήνυμα ενόψει του κρίσιμου αγώνα που ακολουθεί με την Βοσνία. Ενα κολάζ με τους πέντε ποδοσφαιριστές και την ευχή να είναι όλοι έτοιμοι για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.

«Περήφανος για αυτή την ομάδα και για την δουλειά που έκανε αυτά τα 180 λεπτά! Ελπίζω και εύχομαι σε αυτά τα παιδιά να επιστρέψουν γρήγορα στα γήπεδα και στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της @greeknational ! / Muito orgulho por estes rapazes e desejo que voltarem ràpido! Parabèns a todos pelo trabalho que fizeram durante estes 180 minutos contra equipas fortes! Força Grècia!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Andreas Samaris (@asamaris7) στις Οκτ 10, 2016, 2:05μμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ